26 Mayıs 2011 Perşembe

CONTORİUM


CONTORİUM İSTANBUL BOĞAZI’NIN DİPLERİNDE BULUNUYOR
   Çok gizli araştırma yapılan mineral simgesi ‘con’ olan contorium, İstanbul Boğazı’nın diplerinde bulunduğu tespit edildi.
   Hakkında google ya da başka kuruluşları kullanarak araştırma yapmak yasak, bilgisayarınızda ‘ con’ isminde klasör açamıyorsunuz, isterseniz deneyin. CONTORIUM = CON+ TORYUM simgesi con, atom numarası 90, kütle numarası 367,4 bu rekor bir radyoaktivite Dünyada sadece İstanbul boğazının diplerinde bulunduğu tespit edildi. Bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında çok aşırı faydalanılıyor.  Bilgisayar devrelerinde minimum miktarda kullanılınca bile bilgisayarın fişe takılmadan yıllarca çalışabildiği onaylandı. Üstelik dealternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir element.
     Bugün ABD, Avrupa Birliği ve sayılı ülkeleri contorium mineralinin peşinde. 
    Türkiye’de tahmin edilen rezerv 127.000 ton değeri 23 trilyon dolar.
    Contorium isimli dosya açılmamasının sebebinin ‘console’’un kısaltması olduğuna dair mossad ve cia güdümlü açıklamalar var.  Türkiye’de contorium’un adı ilk olarak 1993 yılında geçti, konu ile ilgili açıklama yapmak isteyen bilim dünyasından adamlar susturuldu. O sene boğaz yalılarına yabancı bankalar ve Arap şeyhleri normalin üstünde bir ilgi gösterdiler. Bir sene sonra çıkan Windows 95 işletim sisteminde con isimli klasör açılamadığı gibi contorıum’un izotopları olan com1 ve com2 de isim olarak açılamıyordu.

Bundan anlaşılıyor ki güya işletim sistemiyle alakalı olan bu kısaltmaların dosya klasör ismi bile olamaması bir tesadüf değildir.

   Periyodik cetvelin kurucusu Dimitri Mendeleyev’in 90 numaralı yeri boş bırakması için hükümetince baskı gördüğü fakat onun ancak günümüzde sebebi anlaşılabilen bir cinlikle oraya toryum’u yerleştirip (atom numarası onun da 90) ileride bu elemente ilgili araştırma yapılabilmesi için geleceğe ışık tuttuğunu görüyoruz bunun sebebi, TORYUM: atom numarası 90, atom ağırlığı yaklaşık 232 olan, 112,6 yoğunluğunda, 1700°C de eriyen, kurşun renginde, havada bozulmaz, atom enerjisi kaynağı olarak kullanılan radyoaktif bir element. Kısaltması Th. Türkiye’de Manisa-Gördes’te çıkarılır.

   Şimdi Türkiye haritasını periyodik cetvel gibi düşünüp Manisa-Gördes’ten kuzeye 364,7(contorium’un kütle numarası ) km gidince İstanbul boğazına gitmiş oluyoruz (periyodik cetvelde de ayni gurup içerisinde kuzeyi yönünde gidilince kimyasal özellikler değişmez) Dimitri Mendeleyev uğradığı esrarengiz baskıyı bir daha örneği sergileyerek savuşturdu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder